Mogelijkheden

De Noaberstee kan afgehuurd worden voor vergaderingen, personeelsuitjes, verjaardagspartijen, recepties en andere evenementen. Wij voorzien u hierbij graag van een hapje en een drankje. In overleg is er veel mogelijk. We hebben vast wat mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

Receptie / Trouwfeest
Met de Stephanuskerk als nabij gelegen trouwlocatie is de Noaberstee uitermate geschikt voor het houden van een receptie. Uw gasten hoeven nog geen 150 meter te lopen van de kerk naar de Noaberstee om te toosten op het bruidspaar.

Trouwerij

Vergaderen / Teambuilding
U heeft een vergaderruimte nodig of u wilt eens in een andere setting de creativiteit van uw team stimuleren. De Noaberstee is een uitstekende locatie voor het houden van vergaderingen. Een speciale vergadering inlassen op een bijzondere locatie kan een goed middel zijn om uw collega’s wakker te schudden. In de middag heeft iedereen wel zin in een broodje of een kop soep. Wij verzorgen graag een heerlijke lunch. In aanvulling kan de rest van de middag worden gebruikt voor sportieve activiteiten.

Overige
Heeft u andere ideeën? Laat het ons weten.